Tarieven
Kinderopvang Heger is aangesloten bij 2 gastouderbureaus. Bij Kind en Co. sinds 1998 en daar is in 2009 Kind is Koning bij gekomen. Met beide heb ik een prettige samenwerking. De kinderopvang wordt per uur betaald volgens een tarieventabel die jaarlijks wordt vastgesteld, exclusief de kosten aan het gastouderbureau.

Het uurtarief (niet hoger dan € 5.00 per uur) is afhankelijk van het gastouderbureau waarmee u de samenwerking aangaat. Voor actuele prijzen kunt u contact met mij opnemen.

De ouder kan een bijdrage van de overheid krijgen voor de kosten kinderopvang. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van het gezinsinkomen en van het aantal kinderen. De ouder is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van deze bijdrage via de belastingdienst.

Kinderopvang Heger is 45 weken per jaar en 3 dagen per week geopend, op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 18.30. (buiten deze dagen /tijden in overleg) De kinderen kunnen tussen 07.30 en 09.00 gebracht worden en vanaf 17.00 opgehaald. Eventueel is een dagdeel mogelijk dan is het brengen/ halen tussen 12.00 en 13.00.

Zelf mee brengen:
Flesvoeding, luiers, extra setje kleding en een slaapzakje (speentje)